Behandelingen

Manicure

Deze populaire elektrische manicure is een manicure techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de elektrische vijl. Met deze techniek worden je nagelriemen verwijderd met de elektrische vijl en schaartje. Je nagelriemen worden gepolijst en het overtollige aan dode huidcellen & eelt wordt voorzichtig en vakkundig verwijderd. Door deze behandeling oogt het nagelbed van je nagels langer, mooie strakke nagelriemen zonder eelt of nog zichtbare dode huidcellen. Ook zullen velletjes en barstjes van de huid langer wegblijven.

BIAB

Je kent Shellac, je kent acryl, maar beide is niks voor jou? Acryl is dik en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagel en moet eraf gevijld worden. CND Shellac is flexibel en dun en zorgt niet voor de versteviging die jouw nagel nodig heeft. The GelBottle Builder In A Bottle, afgekort BIAB zit daar precies tussenin!

Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel moeiteloos volgen zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. Het product werkt ook in op de diepte van de nagelplaat. Dit voorkomt dat de nagels gaan scheuren en schilferen. Per keer dat je de behandeling laat uitvoeren, worden je eigen nagels sterker door de verzadiging. Het product is bovendien ook selfpinchend. Dat wil zeggen dat de nagels, indien er geen natuurlijke c curve aanwezig is, wel in een c curve gevormd zullen worden. Dit geeft als resultaat, smallere en sterkere nagels.

The GelBottle producten zijn ook nog eens 10 vrij (geen ongewenste ingrediënten), vegan en diervriendelijk! De GelBottle producten zijn vegan, dit betekent dat op geen enkele wijze schade wordt toegebracht, tijdens de gehele productie van TGB producten, aan of op onze fluffy dierenvriendjes. Er wordt niet getest op dieren of gebruik gemaakt van dierlijke producten en zal ook absoluut nooit gebeuren!

Natural Nail Treatment

Een natural nail treatment is een behandeling waarbij enkel op je natuurlijke nagel wordt gewerkt. De nagels zullen dus niet langer gemaakt worden. Doordat er enkel op je eigen nagels gewerkt wordt krijg je een mooie verzorgde look. Geen super opvallende nagels maar wel super strak en netjes oogende handen.

Deze behandeling is ook ideaal voor nagelbijters die van het bijten af willen. Door de natural nail treatment zullen de nagels een kans krijgen om te groeien zonder dat hier een zwaar kunstproduct op ligt. Je zal ook geen vervelend gevoel ervaren dat je nagels “te lang” zijn omdat we ze rustig van zichzelf laten groeien. Uiteraard heeft deze behandeling wat tijd nodig om tot een mooi resultaat te komen.